ظرفیت نیروگاه: 52 کیلووات
پنل مورد استفاده: 96 عدد پنل 550وات برند AE Solar
اینورتر: 1 دستگاه اینورتر KACO آلمان
سازه: گالوانیزه گرم
تاریخ اجرا: بهار 1403
دستهبندی نشده
شرکت گاز اکسیژن طوس
ظرفیت نیروگاه: 40 کیلووات
پنل مورد استفاده: 79 عدد پنل 550وات برند AE Solar
اینورتر: 1 دستگاه اینورتر KACO آلمان
سازه: گالوانیزه گرم ثابت
تاریخ اجرا: تابستان 1403
شرکت نیان باتری
ظرفیت نیروگاه: 100 کیلووات
پنل مورد استفاده: 198 عدد پنل 550 وات برند JA Solar
اینورتر: 2 دستگاه اینورتر KACO آلمان
سازه: گالوانیزه گرم بر روی سقف سوله
تاریخ اجرا: بهار 1403
کارخانه نیان باتری
طراحی، ساخت، نصب نیروگاه خورشیدی 100 کیلووات متصل به شبکه کارخانه نیان باتری واقع در شهرک صنعتی کاویان واقع در فریمان در تابستان سال 1402 توسط شرکت صنایع پیشرفته هواخورشید انجام شد.
نصب و راهاندازی
شرکت دانشگاهی و دانش بنیان صنایع پیشرفته هواخورشید طی سنوات گذشته در راستای رسالت و اهداف خود و با بهرهمندی از تجارب، دانش فنی و تخصص پرسنل و نیز امکانات موجود در حوزهی انرژیهای تجدیدپذیر، نسبت به برگزاری دوره های آموزشی عمومی و تخصصی متعدد برای فعالین بخش دولتی و خصوصی اقدام نموده است. دوره های برگزار شده در این شرکت علاوه بر انتقال مفاهیم فنی به صورت تئوری با مشاهدات و تجربیات میدانی همراه میباشد.
خدمات نگهداری نیروگاه و مانیتورینگ
آزمايشگاه تست میدانی فتوولتائیک
برخی از تجهیزات عمده موجود در آزمايشگاه تست میدانی فتوولتائیک:
امکان سنجی، مشاوره، طراحی و نظارت
در بسیاری از موارد سرمایهگذاران نیروگاههای خورشیدی در ایران فاقد اطلاعات لازم و زمینهای در این حوزه بوده و در صورت عدم اخذ مشاوره مورد نیاز، سرمایهگذاری آنها از توجیه اقتصادی خارج میشود. در راستای ارتقا شاخص های فنی و اقتصادی نیروگاه های خورشیدی مخصوصا نیروگاههای خورشیدی متصل به شبکه که دارای قرارداد خرید تضمینی برق از طرف وزارت نیرو میباشند، مشاوره و طراحی این نیروگاهها بر مبنای دانش و قوانین و مقررات روز انجام میپذیرد. طراحی صحیح یک نیروگاه خورشیدی قطعا موجب بهبود عملکرد نیروگاه و رشد شاخص سودآوری آن در طول دوره بهرهبرداری خواهد شد. به علاوه بررسی و تحلیل شاخصهای مکانیکی شامل سازه و فونداسیون ساختمان به افزایش ضریب ایمنی نیروگاه منجر خواهد شد.
مطالعات، امکانسنجی و طراحی سامانه روشنایی مبتنی بر انرژیهای باد و خورشید در اتوبان مشهد- نیشابور و ارائه طرحهای استفاده از انرژیهای نو برای منازل، ادارات و فضای عمومی شهر جدید بینالود
سفارشدهنده: شرکت عمران شهر جدید بینالود
تاریخ تحویل پروژه: مهرماه 1392در این طرح به امکانسنجی استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در شهر جدید بینالود به منظور ایجاد شهر سبز پرداخته شده است. برای این منظور ابتدا اقلیم منطقه شامل متوسط تابش سالیانه و شدت آن مورد مطالعه قرار گرفت و اطلاعات آب و هوایی منطقه استخراج و استاندارد سازی شد. سپس امکان استفاده از نیروگاه فتوولتاییک برای روشنایی اتوبان مشهد- نیشابور بررسی شده و طراحی مناسب صورت گرفت که شامل بررسی احداث شبکه و ساختارهای موجود، طراحی و شبیهسازی سیستم و طراحی معماری میباشد. همچنین امکانسنجی و طراحی سیستمهای روشنایی معابر شهری از طریق انرژیهای تجدیدپذیر شامل فتوولتاییک، بادی و هیبریدی ارائه شده و به بررسی استانداردهای روشنایی شهری، طراحی و شبیهسازی سیستم جدا یا متصل به شبکه پرداخته شده است
امکانسنجی تامين 500 کيلووات توان الکتريکي مورد نياز کارخانه کمپوست مجتمع صنعتی پسماند میامی در مشهد
سفارشدهنده: سازمان مديريت پسماند شهرداري مشهد
تاریخ تحویل پروژه: اسفندماه 1391
در این پروژه امکانسنجی تامين 500 کيلووات توان الکتريکي مورد نياز کارخانه کمپوست مجتمع پسماند شهرداری مشهد مورد بررسی قرار گرفته است. تامین توان الکتریکی با استراتژیهای متفاوت با استفاده از نیروگاههای خورشیدی، بادی، دیزل ژنراتور، احداث شبکه توزیع و سیستمهای همزمان تولید برق و حرارت بررسی شده است. به منظور مقایسهی استراتژیهای ارائه شده، شاخصهای اقتصادی و عملیاتی مانند شاخصهای امکانپذیری دسترسی،قابلیت اطمینان، هزینه، زیستمحیطی و تعمیر و نگهداری در نظر گرفته شده است. وزندهی مناسب برای هر شاخص صورت گرفته و بهترین استراتژی به منظور تامین توان الکتریکی مورد نیاز کارخانه کمپوست مجتمع پسماند شهرداری مشهد معرفی گردیده است.
مطالعات، امکان سنجی و طراحی سامانه روشنایی مبتنی بر انرژیهای باد و خورشید در اتوبان مشهد- نیشابور در محدوده و ارائه طرحهای استفاده از انرژیهای نو برای منازل، ادارات و فضای عمومی شهر جدید بینالود
سفارشدهنده: شرکت عمران شهر جدید بینالود
تاریخ تحویل پروژه: مهرماه 1392
در این گزارش به طراحی اِلِمانهای شهری فتوولتاییک مبتنی بر مبلمان شهری پرداخته شده که شامل جایگاه سیستمهای فتوولتاییک در حوزه مبلمان شهری، طراحی و شبیهسازی سیستمهای پیشنهادی و طراحی سازههای شهری مطابق با مبلمان شهری میباشد. در فصل بعدی گزارش نیز به طراحی یک پکیج استاندارد برای سیستمهای فتوولتاییک خانگی- تجاری متصل به شبکه پرداخته شده. همچنین با توجه به اهمیت جایگاه پدافند غیرعامل، طراحی پکیج سیستمهای پشتیبان فتوولتاییک جهت تقویت پدافند غیرعامل در ادارات و سازمانهای حساس دولتی انجام پذیرفته است. در انتها نیز با توجه به اهیمت ارزیابی اقتصادی طرحهای پیشنهادی و بررسی توجیهپذیری پروژه، سناریوهای مختلفی با توجه به میزان نرخ تورم و نرخ سود بانکی ارائه گردیده است.
طراحی و ساخت سازه
1) اقدامات مقدماتي:
بازديد اوليه از محل جهت انجام برآوردهاي مورد نياز،تعيين محل پيشنهادي و اوليه، بررسي وضعيت محل ازنظر آفتابگيري و فضاي مناسب جهت نصب، حفاظت و ايمني ساختمان جهت احداث ازجمله اقدامات اوليه است كه در اين خصوص انجام مي گيرد.
2) عمليات طراحي:
در اين قسمت عمليات مربوط به، طراحي نيروگاه فتوولتائيك،تهيه مشخصات فني و نقشه هاي اجرايي، انتخاب تجهيزات مانند پانل هاي خورشيدي، اينورتر (اينورترها) ، طراحي سازه و پايه نگهدارنده مبتني به انتخاب كابل ها و متعلقات و تابلو هاي لازم ، به همراه تجهيزات لازم جهت اتصال به شبكه، توسط پيمانكار، صورت مي گيرد.
3) تامین تجهیزات:
خريد تجهيزات شامل پانل ها، اينورترها، سازه هاي نگهدارنده به همراه پايه هاي بتني، كابل ها و لوله هاي مربوطه و ساير متعلقات ، تابلو ها، فيوزها وكليد هاي لازم ،تهيه تابلوي اتصال به شبكه و كابل كشي هاي لازم و تهيه سيستم زمين به همراه متعلقات مي باشد.
4) نصب و راه اندازي:
عمليات نصب و راه اندازي شامل، نصب سازه ها و پايه بتني، نصب پانل هاي خورشيدي، سيم كشي ، كابل كشي پانل ها به همراه داكت ها و لوله هاي لازم و تابلو هاي مربوطه ، نصب اينورتر ، نصب تابلو هاي لازم به همراه تجهيزات جهت تزريق به شبكه، اجراي سيستم ارت مورد نياز، راه اندازي كل سيستم شامل راه اندازي بخش AC و DC است.
5) آموزش و بهره برداری
6) گارانتی و خدمات پس از فروش
هیدروپنل
هیدرو پنل
پنل خورشیدی خاصی که هیدروپنل نام دارد، درکنار تولید برق، میتواند از طریق مایعسازی بخار آب در هوا، آب آشامیدنی هم تولید کند.
یک پنل خورشیدی روی پشت بام شما میتواند به سرعت، آب آشامیدنی برای شما تولید کند. این سیستم پنل خورشیدی که Source نام دارد، توسط استارتآپی به نام Zero Mass Water با هدف «مردمی کردن آب آشامیدنی» توسعه یافته است و بخار آب موجود در هوا را به آب تمیز و قابل شرب تبدیل میکند.
Zero Mass Water پنل جمعآوری آب را از موادی ساخته است که رطوبت هوا را به طور خودکار جذب میکنند.
«کادی فریزن» مدیرعامل شرکت در مصاحبهای با Business Insider فناوری خود را با دانههای برنج قرار داده شد داخل شیشه نمک مقایسه میکند. بین نمک و برنج، آب بیشتر به دانههای برنج میچسبد و این مانع از مرطوب شدن و قلمبه شدن نمک میشود. مواد موجود در دستگاه Source آب را به شیوهای مشابه جذب میکنند، سپس پنلهای خورشیدی، انرژی لازم برای تبخیر آب برای تصفیه آن را جمع میکنند. سرانجام آب از میان بلوکی معدنی که طعم و ارزش غذایی آب را بهبود میدهد، حرکت میکند.
هر پنل روزانه ۵ لیتر آب تولید میکند که میتواند در محفظه فلزی که گنجایش حداکثر ۳۰ لیتر را دارد، جمعآوری شود. در حال حاضر، اگر همه افراد از قانون ۸ لیوان در روز استفاده کنند، یک خانواده ۴ نفره آب آشامیدنی کافی خواهد داشت، اما این دستگاه میتواند نیاز حیاتی به آب آشامیدنی را در اردوگاههای نجات و جوامع پیشساخته برطرف کند.
ددددددددددددددددددددددددددد